Zmazanie účtu
Svoj účet Driftholm aj všetky jeho údaje môžeš kedykoľvek zmazať.
V hre (okamžite)
- Otvor Driftholm a prihlás sa účtom, ktorý chceš zmazať.
- V hlavnom menu otvor Nastavenia (ikona ozubeného kolieska).
- Ťukni na „Zmazať účet“ a potvrď. Všetko sa okamžite zmaže.
Čo sa zmaže
Tvoj profil (meno a fotka), štatistiky, história výprav, synchronizovaný postup (zlato, loď, osady, hrdinovia, vzhľady, hviezdy) a záznam v rebríčku. Nič sa neuchováva, okrem záloh, ktoré sa prepíšu do 30 dní.
Hral si bez účtu? Potom o tebe nemáme žiadne údaje — postup je len v tvojom zariadení a zmizne odinštalovaním aplikácie alebo vymazaním údajov prehliadača.
Nevieš otvoriť hru?
Pošli nám žiadosť o zmazanie s e-mailom svojho účtu Google. Účet zmažeme do 30 dní a potvrdíme ti to e-mailom.