Usuwanie konta
Możesz w każdej chwili usunąć swoje konto Driftholm i wszystkie jego dane.
W grze (natychmiast)
- Otwórz Driftholm i zaloguj się kontem, które chcesz usunąć.
- W menu głównym otwórz Ustawienia (ikona koła zębatego).
- Dotknij „Usuń konto” i potwierdź. Wszystko zostanie natychmiast usunięte.
Co zostanie usunięte
Twój profil (imię i zdjęcie), statystyki, historia wypraw, zsynchronizowane postępy (złoto, statek, osady, bohaterowie, wygląd, gwiazdki) i wpis w rankingu. Nic nie jest zachowywane, poza kopiami zapasowymi nadpisywanymi w ciągu 30 dni.
Grałeś bez konta? Wtedy nie mamy o tobie żadnych danych — postępy są tylko na twoim urządzeniu i znikną po odinstalowaniu aplikacji lub wyczyszczeniu danych przeglądarki.
Nie możesz otworzyć gry?
Wyślij nam prośbę o usunięcie z adresem e-mail swojego konta Google. Usuniemy konto w ciągu 30 dni i potwierdzimy to e-mailem.